ЗАПУЦАЛО СЕ КОД КРИМСКОГ МОСТА: Специјалне јединице ФСБ заузеле украјинске бродове

Према за сада непотврђеним изворима, тешко је оштећен мали оклопни артиљеријски чамац “Бердянск” који се налази у саставу украјинске ратне морнарице. Наиме, руске специјалне јединице из састава ФСБ су успеле да изврше десант на брод и да га заузму.

“Бердјанск” се налази у руским рукама, а сви морнари који су се на њему затекли су похапшени. Незванично, има и рањених.

Допуна:

20:32 Руске специјалне јединице из састава ФСБ извеле су муњевиту операцију у којој су заузеле три брода из састава украјинске ратне морнарице. У руским рукама се налазе артиљеријски чамац “Бердянск”, “Никопољ” и “Яны Капу”. Према последњим информацијама рањена су два украјинска морнара.

Претходно је саопштено да су бродови украјинске ратне морнарице кренули у правцу Керчког мореуза у област провокације коју је организовала украјинска страна.То је за Спутњик саопштила прес-служба руске Федералне службе безбедности (ФСБ). Додаје се и да ФСБ предузима све неопходне мере како би спречила било каква непријатељска дејства и провокације.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *