КОБНА ИГРА СА РУЧНОМ БОМБОМ: Припадник Државне безбедности Украјине разнео себе и друга (18+)

Припадник украјинске Државне безбедности се играо ручном бомбом приликом чега је дошло до њене експлозије. Том приликом су погинула два мушкарца стара тридесетак година. Од последица детонације је нанета већа материјална штета. Пуком срећом су избегнуте додатне жртве, јер су се у стану налазили и њихови чланови породице, а било је и малолетне деце. Њих је спасио преградни зид.

Синоћ око 23ч по локалном времену део стамбеног блока у Мариупољу је потресла снажна детонација. Наиме, помало “загрејани” припадник украјинског СБУ је у стан унео ручну бомбу. Према првим информацијама, он и његов колега су покушали да је у припитом стању раставе. Нешто је пошло наопако и дошло је до њене активације.

Од последица нестручног руковања ручном бомбом дошло је до експлозије, која је уништила део стана са кухињом и трпезаријом. На лицу места су погинула два лица која су се налазила у истој просторији. Једном је у потпуности откинута откинута глава, док је други остао без руке. У одвојеном делу стана се налазила породица једног од убијеног са малолетном децом. Захваљујући томе, што су у моменту детонације били у просторији одвојеној зидовима, они осим претрпљеног шока нису повређени.

Током увиђаја је откривено да је један од погинулих Ернест Макаров (30) припадник украјинске Државне безбедности.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *