СПЕЦНАЗ ФСБ НЕ ПРАШТА: У муњевитој операцији ликвидирана група терориста [ФОТО 18+]

У специјалној операцији коју је извео спецназ ФСБ  “проваљена” терористичка ћелија која је бројала троје лица а потом уништена

У рану зору су град Наљчик затресле потмуле детонације. Специјална група-(спецназ ФСБ и јединице локалног МВД), подржана службеним псима, су извели напад на објекат у коме су се крили терористи. Терористичка група се забакардирала у улици браће Карданових.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

После “провале” терористичког скровишта, цео крај су брзо блокирале јаке противтерористичке јединице подржане оклопним возилима.

Командир јуришног тима је преко разгласа позвао терористе да одмах напусте објекат са видно подигнутим рукама. Пошто на ову поруку није било одговора, неколико тимова је провалило у кућу и на лицу места ликвидирала све терористе. У кући је пронађена већа количина минско-експлозивних средстава са детонаторима, стрељачко оружје и муниција.

Према речима Националног антитерористичког комитета, ликвидирана група терориста је планирала бомбашке нападе на територији Кабардино-Балкаријске Републике.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *