Шиптари на Косову желе да оснују службу по узору на Мосад која ће ликвидирати Србе широм света

Бивши припадник ОВК Ридван Тахири предложио формирање специјалне обавештајне службе по узору на Мосад, која ће киднаповати и убијати Србе који су осумњичени за наводне ратне злочине на Косову и Метохији. Операције се не би ограничиле само на територију Космета, него и шире, укључујући ту и ужу Србију

Такву праксу имамо у Изрелу, преноси Тахиријеве речи интернет портал gazetaexpress.

„За хапшење ратних злочинаца који су починили наводне злочине и наводни геноцид над албанцима на Космету треба формирати неколико оперативних група. Прва група би прикупљала податке о мети и реализовала операцију њеног праћења. Друга група би била намењена за елиминацију мете (ликвидација или отмица). Трећа група би преко дипломатских канала обезбедила пребацивање отетих у Приштину“- излаже своју идеју Тахири.

Према овом новинском издању, са овим предлогом су упознати сви релевантни косовски лидери.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Ово помало ексцентрично лице је објавило и десетак фотографија са обуке која је извођена у иностранству. На њему је приметна и мајица маслинасте боје на којој пише „Israel Tactical Schooll, Counter Terror Academy“. Тахири је током свог боравка на обуци користио различите врсте ватреног оружја, а посебно снајперске пушке.

За сада није познато да ли је Ризван Тахири на ове тренинге ишао у својству званичног представника тзв. државе Косово, или у својој приватној режији.

Author: URAN

2 thoughts on “Шиптари на Косову желе да оснују службу по узору на Мосад која ће ликвидирати Србе широм света

  1. Obična pička. Zvao sam ga da se potučemo jedan na jedan gde god hoće a on se sprda sa mojim pozivom. Nema on muda za to što se hvali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *