ЗАСЕДА ИЗ ПРВОГ ЛИЦА: Курди напали на патролу турских војника [18+]

Заседа Курди

У планинском подручју које се налази на граници Турске и Ирака од стране курдске гериле је организована заседа, у коју је упала патрола турских војника. Нападнута патрола се налазила у саставу турских специјалних снага које су ангажоване на плану сузбијања курдске гериле која преко овог планинског појаса упада у дубину турске територије.

Заседа је организована од стране најмање два курдска борца. Они су мирно сачекали да се група војника приближи на свега десетак метара од позиције на којој су чекали у заседи, а потом осули ватру по предњем крају патроле.

Чим је чело колоне пришло стени на коме су се налазили, на првог војника је отворена ватра из више аутоматских пушака. Остатак патроле се разбежао, али су погођена још најмање 1-2 турска војника. Војник који се налазио на челу патроле није имао среће. Он је на лицу места ликвидиран.

Курди су саопштили да је заседа била веома успешна. Они су рекли да је у овом нападу ликвидирана комплетна турска патрола. Са друге, Турци нису саопштили прецизније информације о својим губицима. Тачна локација и време када је изведен овај напад такође није познат.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Пре извесног времена смо објавили још један снимак борбе из првог лица. Том приликом је ликвидирана турска осматрачница и најмање један турски војник.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *