ДРЗАК НАПАД У ЧЕЧЕНИЈИ: Заклао полицајца па убијен у ватреном окршају [ФОТО]

Полиција

Данас су из Чеченије стигле противречне информације о дрском нападу једног или групе терориста на пункт на коме су се налазили полицијаци из састава ВОГОиП (посебна полицијска јединица МВД Русије која делује на Северном Кавказу). Напад се наводно десио у рејону села Бамут

 Ради се о јединици састављеној од припадника из различитих области са Кавказа, које у Чеченији зову „Федералци“.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Напад
Ликвидирани терориста

Наиме, према једној верзији у селу Катар-Јурт које се налази у Ачхој-Мартановској области (ЧР) двојица терориста су извршили напад на контролни пункт ВОГОиП. Том приликом се један од терориста разнео у близини пункта, док је истовремено други из аутоматског оружја насумично распалио по групи полицајаца који су се у том моменту налазили на позицији. У том моменту је саопштено да су приликом овог напада убијена два полицајца. Наводно је један „федералац“ подлегао ранама у оближњој болници.

Напад
Нож који је користио терориста

Међутим, генерални директор чеченске ТВ „Грозни“ и помоћник Рамзана Кадирова је изнео другачију верзију овог догађаја. Према његовим подацима напад се десио у рејону села Бамут, које се налази близу горе поментог Катар-Јурта. Негде око 14ч. непознати мушкарац је пришао једном полицајцу ВОГОиП, извадио нож и са више удараца му нанео фаталне повреде у пределу врата и груди. Пошто је тешко ранио полицајца, нападач је извадио ручну бомбу и бацио на полицијску пункт. У узвратној ватри нападач је ликвидиран.

Напад
Документи убијеног полицајца

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *