ХУТИ У АКЦИЈИ: Уништени „оклопњаци“ Oshkosh M-ATV и Streit Group Cougar [ВИДЕО]

Oshkosh аутомобил

Камените горе западног и централног Јемена су постале праве гробнице за оклопну технику.Први подаци говоре да су током акције у провинцији Мариб уништена најмање два возила Oshkosh M-ATV и један Streit Group Cougar

Практично, сваки дан смо сведоци бројних видео снимака, као и фотографија, на којима се види како јеменски Хути уништавају оклопну технику свог противника.Тако су се на удару Хута нашли различити типови оклопних возила, од времешних совјетских тенкова Т-34-85, па се до савремених оклопних средстава (Oshkosh M-ATV, Streit Group Cougar итд.).

Истина на 90% снимака које објављује медијска служба покрета „Ансар Алах“, се углавном налазе уништени оклопни аутомобили различите класе, који се масовно користе у овом сукобу.

Oshkosh
СИРИЈА: У борбама у провинцији Хама примећен Ми-35М са системом „Президент“ (ВИДЕО)

По овим циљевима се по правилу дејствује вођеним противтенковским ракетама ( системи „Конкурс“/ „Корнет“) које хируршки прецизно погађају своје мете на даљинама од неколико километара. Примећено је да се за такве операције далеко ређе користе ручни преноси противтенковски бацачи, попут РПГ-7 и сл.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *