У граду Чегем СПЕЦНАЗ ФСБ ликвидирао два бандита [ФОТО]

Спецназ ФСБ убио два бандита

У операцији специјалних јединица ФСБ која се одиграла рано изјутра ликвидирана су два бандита.

Град Чегем, Руска Федерација По добијању информације да се у једној кући налазе два бандита у граду је уведен режим противтерористичке операције (рус КТО). 

Јединице ФСБ су у раним јутарњим часовима блокирале све прилазе објекту и у највећој тишини евакуисале становништво које живи у непосредној близини куће. Блокада је извршена оклопним возилом “Викинг” као и једним оклопним транспортером БТР-80.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Пошто је комплетан објекат блокиран и покривен великом количином пушчаних цеви, огласио се командант противтерористичког тима који је путем мегафона позвао терористе на предају. Чим су чули звук резак звук мегафона, терористи су се разбудили и у бунилу потрчали ка свом наоружању.

Специјалне јединице ФСб су у граду Чегем ликвидирале два бандита
Специјалне јединице ФСб су у граду Чегем ликвидирале два бандита

Убрзо су два бандита из аутоматских пушака отворили ватру по позицијама противтерористичке специјалне групе. Они су том приликом покушали да се извуку из клопке.

У узвратној паљби оба бандита су ликвидирана. Један је остао у кући, док је други под кишом метака успео да дође до капије објекта која се налазила неколико метара од прозорског окна. Специјалне јединице ФСБ нису имале губитака.

Снајперски дуел
СНАЈПЕРСКИ ДУЕЛ: Милиција ДНР убила украјинског мајора

На лицу места су пронађене два аутоматске пушке типа Калашњиков, стотињак метака и импровизована експлозивна направа спремна за употребу. Њу је неутралисао даљински управљани робот-деминер.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *