РУСИЈА ЗОВЕ СРБЕ: Пријави се на групу Россотрудничество и посети Русију

россотрудничество

Русија преко организације “Россотрудничество”, за српске држављане организује бесплатан одлазак у ову земљу. Између осталог планиране су посете великим међународним сајмовима наоружања и војне технике МАКС, Армија итд., где се представља најсавременије руско наоружање. Ови догађаји по свом садржају спадају у највеће манифестације таквог типа у свету.

Русија је преко организације Россотрудничество покренула пројекат “Ново Поколение” или “New Generation”.  У оквиру овог пројекта ову земљу је посетило на хиљаде младих људи из целог света.

У 2019. години српски новинари, глумци, научници, предавачи, филолози, историчари, дипломате, спортисти и представници других професија су већ посетили Русију, или ће је поново посетити поводом догађаја организованих на највишем нивоу у Москви.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Између осталог организована је посета Међународном авио-космичком сајму МАКС-2019 у Жуковском, посетили су Санкт Петербург, Калињинград, Самару, Волгоград, Ставропољ, били на Криму, у Иркутску на језеру Бајкал, у Барнаулу, на Алтајским планинама на скупу „Бела вода Сибира” итд.

Међународни авио-космички сајам МАКС спада у највеће манифестације овог типа на свету. На њему се могу видети најсавременији авиони и хеликоптери који се налазе у наоружању руске армије. Осим тога, могу се видети и перспективни пројекти које развија руска војна индустрија. На сајму учествује и огроман број страних излагача.

Поред статичког програма, организован је и веома богат динамички  програм. У њему се презентују летно-техничке могућности најсавременијих летелица које се тренутно производе у свету. МиГ-35, Су-30СМ, Су-34, Су-35, Су-57, Ми-28НМ, Ка-52 су само неки од борбених летелица које су огромном аудиторијуму показали своје маневарске способности.

Како се пријавити

Довољно је само постати члан фејсбук странице New Generation 2019 и ступити у везу са њеним администраторима који ће попричати са свим заинтересованим особама који желе да буду део горе поменутих догађаја.

Сви желе да виде Су-57, С-400 “Тријумф”, Бук-М3 “Викинг”, С-300 ПМ-2 “Фаворит”, С-300ВМ “Антеј-2500” итд. Постани и ти део овог пројекта који ће још више повезати два блиска народа.

⇒ПРИЈАВА ОВДЕ 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *