ВИДЕО ИЗ ПРВОГ ЛИЦА: Специјална јединица КОРД ликвидирала опасног преступника

Специјална јединица КОРД.

Украјинска полиција је покушала да ухапси опасног криминалца пореклом из Грузије, Шоту Чичиашвилија. Том прилико је ангажована специјална јединица КОРД. У пуцњави рањена два специјалаца, дој је преступник ликвидиран.

У рејону украјинског главног града, организована је акција хапшења криминалног ауторитета Шоте Чичиашвилија. Овај истакнути члан надалеко познатог грузијског подземља се настанио задњих година у Украјини. Чичиашвили је чеченског порекла. Криминалац је лоциран у село Хотјановка, пошто је запуцао на једног спецназовца током рутинске контроле. Приликом његовог хапшења ангажована је специјална јединица КОРД.

Током покушаја уласка у објекат (контејнер) Чичиашвили је запуцао на групу за упад. У рукама је имао два пиштоља. Том приликом је покушао да побегне, али је у општој пуцњави погођен великом количином метака.

Специјална јединица ликвидирала криминалца
Шота Чичиашвили

Приликом размене ватре Чичиашвили, који је иначе слови за веома опасну особу вешту у баратању оружјем, успео је да рани и два специјалца. Њих је од фаталних повреда спасила балистичка опрема коју су носили.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

У Грузији је овај криминалац осуђен на 22 године затвора. Његова група се бавила отмицама богатих људи и препродајом оружја. Новац који је на овај начин стекао давао је исламским терористичким групама које су деловале на простору Чеченске Републике. Хапшен је и на територији Руске Федерације.

Под својом контролом је имао неколико организованих криминалних банди. Ове групе су биле углавном састављене од Чечена. Сматра се да је под његовом контролом био одред у коме је било око стотињак окорелих криминалаца. Пре уласка у криминал Чичашвили је служио специјалној јединици МВД Грузије.

Пошто је одслужио осам година робије, он је амнестиран из грузијског затвора 2013.године. Одмах после тога је отишао за Украјину. Није за сада познато са чиме се све бавио у овој земљи. али се претпоставља да је део својих криминалних послова преместио у ову земљу.

Курди напад Ширнак
АКЦИЈА ИЗ ПРВОГ ЛИЦА: Курди убили три турска војника [ВИДЕО]

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *