Специјалци ФСБ убили терористу који се крио у Ингушетији [18+]

ФСБ специјална операција

Код убијеног је пронађено ватрено оружје, муниција и нешто хране. Бандит је погинуо у ватреном окршају са специјалним јединицама ФСБ-а које су детектовале његово присуство и организовале заседу у циљу лишавања слободе.

У специјалној операцији јединица ФСБ убијен је један припадник незаконитих оружаних формација које делују на простору Кавказа. Заседа је организована у ширем рејону насељеног места Алкун, које се налази у Републици Ингушетији. Убијени терориста је родом из суседног Дагестана.

 

Специјалне јединице ФСБ-а су организовале заседу на правцу где се очекивало кретање овог бандита. Приликом његовог наиласка специјалци су га позвали лице да се преда. Међутим, том приликом је лице покушало да пружи отпор употребом ватреног оружја. Специјалце јединице су брзо реаговале и погодиле циљ великим бројем метака, после чега је он неутралисан.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса https://t.me/bograta

Према речима људи који живе у овом крају ради се о лицу које им није познато. Леш су преузеле надлежне службе које ће утврдити његов тачан идентитет. Лице код себе није имало лична документа. Претпоставка је да се ради о особи која је из Дагестана.

ФСБ

Код убијеног је пронађено ватрено оружје, муниција и нешто хране. Бандит је погинуо у ватреном окршају са специјалним јединицама ФСБ-а које су детектовале његово присуство и организовале заседу за његово хапшњење.

У току је акција претреса ширег терена за његовим потенцијалним саучесницима. На целом подручју су примећене веће снаге спецназа са оклопним возилима, као и патроле саобраћајне полиције које појачано контролишу саобраћај. 

После окончања специјалне операција безбедносна ситуација у овом делу Ингушетије се оцењује као стабилна.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *