ВИДЕО:Француски легионари убили двојицу терориста [18+]

Легионари Légion étrangère

Француски легионари (фр. Légion étrangère) који су стационирани у афричкој држави Мали извели су ширу противтерористичку операцију у пустињским пределима ове државе. У хајци су учествовала бројна оклопна возила као и хеликоптерске јединице француске армије. Примењене су и беспилотне летелице који су надгледале цело подручје и усмеравала потерне групе ка детектованим циљевима.

Легионари су успели да лоцирају двојицу терориста коју су покушали да побегну. Том приликом је овај двојац ликвидиран употребом француских аутоматских пушака FAMAS.

Напомена: Постоји могућност да због величине фајла видео-материјал не може да се отвори. У том случају пријавите се на специјализовану верзију сајта 18+ на платформи Телеграм адреса https://t.me/bograta

У хајци су учествовала бројна оклопна возила као и хеликоптерске јединице француске армије. Примењене су и беспилотне летелице који су надгледале цело подручје и усмеравала потерне групе ка детектованим циљевима.

Легија странаца је у Малију присутна са два своја пука. У овој држави се налази 1-ви инжињеријски пук (1er régiment étranger de génie) и делови 2-гог падобранског пука са неколико својих специјалних тактичких група (2e régiment étranger de parachutistes).

Ове јединице су учествале у неколико већих противтерористичких операција у овој земљи у којима је био циљ разбијање и ликвидација локалних милиција повезаних са екстремистичком идеологијом.

ФСБ специјална операција

Специјалци ФСБ убили терористу који се крио у Ингушетији [18+]

Треба издвојити операцију Сервал у којој је разбијена групација од око 8,000 терориста (Ансар-Дин). У овој операцији ликвидирано 800-1,000 терориста, као и већи део њиховог заповедног ланца. Активну улогу у овој операцији су имале и јединице франуске Легије странаца.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *