КАМЕРА СМРТИ: Бразилска GOE приликом напада на нарко-лабораторију усмртила криминалце (ВИДЕО)

GOE бразил

💀На видео материјалу се види рација на објекат у коме се производила дрога. Припадници бразилске специјалне оперативне групе GOE су покушали да изврше хапшење свих лица који су се затекли у овом објекту. Међутим делови банде нису хтели да се предају без борбе, па су запуцали по полицајцима који су узвратили на ватру.


Током извођења акције смртно је страдао један човек (члан криминалне групе). Претресом објекта полиција је пронашла ватрено оружје и муницију. Такође, пронађена је и лабораторија за производњу наркотика. Међу припадницима GOE није било губитака. Једног су лакше ранили фрагменти од испаљених метака кога нису омели да настави да дејствује.

GOE је тактичка јединица које се налази у оквиру Полицијске управе државе Сао Паоло. Основана је 1991.године након што је дошло до значајног усложњавања ситуације на терену услед јачања криминалних група које су трговале дрогом.

Јединица броји око 200 људи који су подељени у пет тактичких водова. Опремљени су са око 60 возила различитог типа и намене. Носе црне комбинезоне са црим береткама. Амблем јединице је Тигар. Данас се налазе у оквиру Departamento de Operações Policiais Estratégicas (DOPE).

Пољска
Постани члан Телеграм канала Борбени Ефективи

>ЛИНК<

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *