Спектар вежби са оптерећењем које користе специјалне јединице САД (ВИДЕО)

Спектар вежби

⚔️🇺🇸На видео материјалу се види спектар креативних вежби са оптерећењем које се могу применити у развоју комплетног моторичког статуса војника. Углавном се одређен део ових вежби практикује приликом периода повећања физичких способности припадника специјалних јединица (> Војска САД), али и током њихове обуке током целе године.


Када је у питању оптерећење користе се читац спектар бућица, плоче за тегове, руска звона- гирје, еласичне траке. Веома важан сегмент је и рад без реквизита где се тежина тела користи као оптерећење. Акценат је на развоју експлозивне снаге и снажне издржљивости. За такве активности постоје и адекватни развојни програми који се праве у зависности од базичне физичке спреме кандидата и циља који се жели постићи.

На видео материјалу се види изузетно напредни вежбач који веома лако решава и најсложеније захтеве када је у питању тренинг снаге. Може се рећи да је он у моторичком смислу у потпуности оформљен. Он је уз адекватну тактичку обуку, али и смањење телесне масе, у стању да се ухвати у коштац са задацима какви могу да се јаве у борби.

Пољска
Постани члан Телеграм канал Борбени Ефективи

ЛИНК

 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *