ПОЛИТИКАНСТВО, АМАТЕРИЗАМ И НАРКОМАНИЈА:Изнад хрватске војске се надвили црни облаци

Хрватске војске крах

🇭🇷 Хрватски медији упозоравају да уколико не дође до договора између председника РХ Зорана Милановића и врховног команданта хрватске војске и министра одбране Марија Баножића (иза кога чврсто стоји премијер Пленковић) вероватан је крах система одбране Републике Хрватске.


Наиме пре неколико дана је дошло до жестоког сукоба између хрватског председника Зорана Милановића и министра одбране Баножића који се претворио у прави медијски рат у коме је за сада Милановић однео победу. Према речима локалних медија хрватски председник је једноставно забранио министру одбране да се обрати регрутима хрватске војске који су полагали заклетву.

На питање окупљених новинара са ким ће убудуће да решава проблеме у хрватској војсци пошто је Баножића оквалификовао као страначку инсталацију и крајње некомпетентног дудука са којим нема више шта да разговара, хрватски председник је као из топа одговорио са “патријархом Српске православне цркве!”

Нешто касније се огласио и хрватски премијер Андреј Пленковић који је потез председника РХ и врховног команданта Зорана Милановића где је забранио министру Баножићу да се обрати регрутима хрватске војске током полагања заклетве назвао “пузајућим државним ударом!”.


❗️🇷🇸 Перспективни телеграм канали на српском језику. 
Посетите их кликом на линк и постаните њихов члан:

ЛИНК 1 Ратни извештаји-наоружање
ЛИНК 2 Руски канал на српском језику
ЛИНК 3 21+ !ОПРЕЗ убиства,криминал,није за свакога
ЛИНК 4 астрономија и астрофизика

Највиши хрватски званичници указали и на појаву наркоманије у хрватским оружаним снагама

Све ово долази у моменту када се унутар хрватске војске спроводи унутрашња контрола ширих размера услед бојазни да је код њених припадника присутан феномен интоксинације опојним дрогама.До сада највише позитивних случајева откривено у јединицама Копнене војске и специјалним снагама. а том приликом је дошло и до више раскида уговора – тачније отказа.

Свега дан после забрињавајуће инфо коју су пренели хрватски медији укључујући и највише политичке званичнике, да је унутар хрватске војске присутан феномен интоксинације опојним дрогама, тачније кокаином, изненада је од последица срчаног удара преминуо 💀Ален Јанеш Зеко (47), који је “обнашао дужност првог дочасника Заповједништва специјалних снага” где је у националистичким круговима представљао легендарног припадника хрватских специјалних снага.

Све ово подгрева оправдане сумње да се и изненада преминули припадник ХВ налазио у канџама дроге с обзиром на тајминг смрти, услед и снажног дејства кокаина на кардиоваскуларни систем који је можда и најјачи од свих психоактивних сустанци.

Пољска
Постани члан Телеграм канала Борбени Ефективи

>ЛИНК<

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *