ЗАУСТАВЉЕНА ЛАДА СМРТИ: У жестоком обрачуну који се десио вечерас ликвидирани сви бандити (ФОТО)

Вечерас око 18ч по локалном времену, на федералном ауто-путу “Кавказ” која повезује градове Кизиљјурт и Махачкалу, дошло је до оружаног сукоба са смртним последицама. Наиме, група за сада непознатих лица која су се налазила у аутомобилу ВАЗ 2107 покушала је да нападне на патролу саобраћајне полиције.

Сумњиво возило је примећено у близини насељеног места Агачул, и за њим је одмах организована потера. На захтев полиције да се возило заустави, лоцирани бандити су одговорили ватром из аутоматског оружја. То је био знак да почне активна фаза неутрализације ове терористичке групе.

Из више возила која су пратила сиви ВАЗ 2107 у коме су се налазили бандити, отворена је ураганска ватра. Возило је погодила киша метака, који су углавном били смртоносни за групу која се налазила у њему. Услед губитка контроле над возилом, исто је пробило банкину покрај пута и зауставило се на оближњој ливади.

Током сукоба су погођена тројица мушкараца, који су сви одреда били наоружани. Сви су убрзо подлегли од задобијених рана у ватреном окршају са руском полицијом. На лицу места су пронађене две аутоматске пушке, један пиштољ и нешто муниције.

Током сукоба није било жртава међу полицајцима, нити цивилима.

Увиђај је и даље у току, у циљу идентификације неутралисаних лица и вођења даљих оперативно-истражних радњи.


Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *