КУРДИ УХВАТИЛИ ТЕРОРИСТУ ТРАНСВЕСТИТА : Испод “бурке” се скривао свеже избријан припадник Исламске државе

Курдске војне формације СДС отвориле су коридор за излазак цивилног становништва (жене и деца) из енклаве у којој су сабијени терористи Исламске државе. Наиме у енклави ма крајњем истоку Сирије, која није већа од неколико квадратних километара, налази се групација од око 700-800 џихадиста, који очајнички покушавају да изађу из обруча.

Међу њима се налази и велики број осведочених крволока који су границе самопрокламованог калифата (Исламске државе) исцртавали оштрим камама док су обезглављивали заробљене војнике и цивиле који су остали верни регуларним властима. И сада, када им се сан о непрегледном исламском калифату распада пред очима, они се на све начине довијају да избегну казну.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Тако је данас ухваћен свеже избријани припадник Исламске државе, који се крио испод женске хаљине. Он је покушао да прође контролни пункт који су поставиле курдске милиције, док је носио дете у рукама. Међутим, Курди су се већ навикли на овакве покушаје, и брзо увидели да се ради о мушкарцу који је преобучен у жену.

Наиме, доста је честа појава травестије међу припадницима Исламске државе, који облачењем одеће супротног пола, уз додатно маскирање са типично женским атрибутима, покушавају да избегну заслужену казну.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *