ВИДЕО ИЗ ПРВОГ ЛИЦА: Борац ДНР налетео на мину која му је разнела потколеницу [18+]

Борац ДНР противпешадијска мина Видео

Борац ДНР налетео на противпешадијску мину коју су поставили украјински диверзанти. Судећи по видео-снимку војник са надимком “Грин” је задобио тешке повреде доњих екстремитета

На видео материјалу (погледај у наставку текста) види се акција извиђања на непоседнутим деловима фронта, на локацији која није објављена.

Наиме, борац ДНР са надимком “Грин”, је са својом групом учествовао у редовним активностима на сектору фронта који је веома ризичан. Он је пажљиво разгледао појас фронта који је обрастао дрвећем, где је претходне ноћи примећена активност непријатеља који се овуда мотао. Испоставило се да су то били украјински диверзанти који су пре свог повлачења минирали поменути сектор.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Иако је пажљиво осматрао терен по коме се креће, вођа ове групе (борац ДНР “Грин”) је налетео на скривену противпешадијску мину. На снимку се види снажна експлозија и болни крици несретног борца, који је по свему судећи остао без десне потколенице.

Борац који се налазио непосредно иза њега, је претрпео ситне повреде које су резултат ударног таласа. Остатак групе је прихватио рањеног саборца и под заштитом ватре га извукли на безбедну позицију. Том приликом су морали да савладају растојање од око 1500 метара, где су ризиковали да постану лак плен украјинских снајпериста. У овом моменту се не зна какав је статус рањеног борца.

 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *