ОДЛЕТЕ У ВАЗДУХ: Талибани објавили снимак заседе у којој су погинули амерички војници [ВИДЕО]

Талибани

На интернет ресурсима се појавио видео снимак на коме се види заседа у коју је упао конвој америчких снага у у провинцији Вардак на истоку државе. Одговорност за напад су преузели Талибани. Том приликом је у страховитој експлозији укупаног ИЕД разнето једно оклопно возило. На лицу места су погинула два америчка војника.

Талибани су потврдили информацију да су њихови борци извели напад на америчке снаге. Они су такође потврдили да су „окупаторима“ нанесени велики губици.

Талибани
Погледај! Снајперисти ДНР ликвидирали два припадника украјинске војске који су маскирали тенк [ВИДЕО]

Један од лидера талибанског покрета чији одред делује на овом простору обећао је даље повећање напада на инсталације и живу силу окупатора и његових слугу.

За сада се не зна идентитет погинулих војника, али се претпоставља да су припадали специјалним снагама америчке војске која је углавном концентрисана на истоку Авганистана.

Талибани

Возило је у потпуности уништено, а саобраћај се и даље обавља отежано обилазим путем. Комуникација на којој се десио напад је до даљњег затворена, ради огромног кратера који је настао услед експлозије.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *