Амерички експерт Хакер: САД и Пољска ће заузети Калињинград

Експерт Ескалалација губитака Амерички подофицири су дегенерици

Америчка истраживачка невладина организација The Jamestown Foundation објавила је свој извештај који је носи име How To Defend The Baltic States или „Како бранити Балтичке државе“. Амерички експерт Хакер   наводи да би у евентуалном рату са Русијом, заједничка америчко-пољска копнена група снага сломила отпор руске армије у Калињинградском региону и ликвидирала ову опасну „енклаву“ у срцу Европе.

Аутор овог извештаја је виши научни сарадник фонда Ричард Хукер. Овај експерт је у њему написао да Северноатлански војни пакт (НАТО) треба да размотри могућност заузимања Калињинградске области у случају оружаног сукоба са Русијом.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Америки експерт верује да руска армија не би могла да издржи координисану америчко-пољску копнену офанзиву која би довела до ликвидације Калињинградске енклаве- преноси интернет портал Газета.ру».

Амерички експерт сматра, да би ова операција била искључиво регионалног карактера уколико би интензитет сукоба „избегао масовно разарање и цивилне жртве“. На овај начин би успоставили несметану ваздушну зону за кретање ловачко-бомбардерских и транспортних ваздухоповних ефектива , која је сада компромитована постојањем снажног ПВО система у Калињинградској области- основни  је закључак извештаја америчке истраживачке невладине организације The Jamestown Foundation.

С-500

ЗАПАДНИ МЕДИЈИ: С-500 ће обесмислити употребу НАТО авијације у Европи

Поводом овог извештаја се огласио и гувернер Калињинградске области Антон Алиханов, који је изјавио да се ради о америчким глупостима која су зачињене маштом из филмова научне фантастике и новинских таблоида.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *