Шта радити у изолацији: ИНТЕРАКТИВНИ БОКСЕРСКИ ТРЕНИНГ

Бокс тренинг

Како квалитетно потрошити време у изолацији. Један од таквих модела јесте и интерактивни боксерски тренинг који се може радити самостално, у својој соби.

Површина корисног простора која је потребна за овај тренинг је свега 1-2 квадратна метра. На тренингу од опреме можете користити и боксерске рукавице ако имате, или бућице ради подизања његовог интензитета.

Користећи интернет ви можете да имате и свог виртуелног тренера са којим можете да урадите веома квалитетан ударачки тренинг, а да се не заразите. Са мало креативности које додате на приказане садржаје можете да искомбинујете 60 минута врло квалитетне активности. Да научите нове боксерске комбинације, а да вам при том буде веома занимљиво.

Наравно, ову активност треба избегавати у просторијама у које улази више људи. У том случају постоји висок потенцијал од вирусне инфекције.

Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса https://t.me/bograta

Ово ће на вас да има благотворан утицај што се тиче психо-физичког статуса. Познато је да се у условима изолације човек далеко мање енергетски троши, и да ризикује да добије на нездравој телесној маси (гомилање масног ткива).

То нам не треба. Иако имамо виша ево шансе да га у једном врло интересантном садржају скинемо, као и да подигнемо наш кондициони капацитет. Да из ове пандемије изађемо још јачи.

 

 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *