Украјински диверзанти ликвидирали 4 борца Народне милиције ДНР (ВИДЕО)

дИВЕРЗАНТ ДНР

⚠️ФРОНТ ДОНБАС: Украјинска средства информисања објавила видео материјал на коме је извиђачка бпл ВСУ снимила ефекте заседе коју је поставила извиђачко-диверзантска група украјинске војске код Докучаевска. Том приликом је наводно погинуло 4 припадника Народне милиције ДНР.


Наиме, убачена извиђачко-диверзантска група украјинска војске непознате јачине  је поставила заседу у тактичкој дубини фронта на комуникацији која се користи за опскрбу прве линије фронта. Према првим подацима војници Народне милиције ДНР који су се ту затекли поседовали су возило са приколицом.

За сада нема више детаља о овом инциденту, осим тога да су том приликом у неравноправној борби ликвидарана 4 борца Народне милиције ДНР. Прецизнији подаци око састава украјинске ИДГ за сада нису познати.

Беспилотна летелица украјинске војске је недуго затим надлетела само место операције где се наводно виде тела погинулих бораца Народне милиције. На видео снимку се види и возило. Овај видео материјал су касније објавили специјални канали који на дневном нивоу прате ситуацију на фронту.

Ово је јуче потврдио и Игор Стрелков који је рекао да је у заседу коју је поставила украјинска ИДГ упала група војника код нп. Докучаевск. Том приликом су смртно настрадала 4 припадника НМ ДНР.

 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *