Курди ликвидирали турског војника у кули од камена (ВИДЕО)

Курди снајпер
На интернету се појавио видео материјал на коме се види дејство снајперском пушком. Према тим изворима у овој акцији је неутралисан један турски војник. У операцији су учествовали Курди, тачније припадници “Радничке партије Курдистана”.

Курди су ликвидирали туског војника у кули од камена која се налази на турској караули. Ради се о осматрачници изграђеној на територији Републике Турске, коју Курди својатају као своју. Том приликом убијен је један турски војник (мада се то на овом снимку јасно не види, примедна аутора).

❗️🇷🇸 Перспективни телеграм канали на српском језику. 
Посетите их кликом на линк и постаните њихов члан:

❌ ЛИНК 1 Ратни извештаји-наоружање
❌ ЛИНК 2 Руски канал на српском језику
❌ ЛИНК 3 21+ !ОПРЕЗ убиства,криминал,није за свакога
❌ ЛИНК 4 астрономија и астрофизика

Иначе, на територију јужне Турске где већински живи становништво курдске националности свакодневно су присутни овакви инциденти. То се посебно односи на пограничне рејоне који се граниче са Сиријом, Ираком и Ираном. Курди се не могу помирити са присуством турских војника на овој територији, и сматрају их окупаторима.

У последње време одреди Радниче партије Курдистана у својим нападима користе све савременије наоружање. Том приликом користе различите типове снајперских пушака, противтенковске ракете, а повремено и дронове.

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *