ВИДЕО: кадрови обуке кинеских специјалаца са самострелима од бамбусовог дрвета

Самострели од бамбусовог дрвета
🇨🇳 На видео материјалу се може видети обука кинеских извиђачко-диверзантских јединица. Тачније, обука која обухвата и преживљавање у локалним џунглама у условима изразито високе влажности и сталних падавина. Том приликом они користе и самостреле направљене од бамбусовог дрвета.

Командоси се остављају у дубокој прашуми где морају да савладају терен и дођу до задатих тачака. Таква авантура понекад зна да траје и више недеља. Током мисије морају да се ослоне и на импровизацију у изради адекватних оруђа и алата да би преживели. Што се тиче наоружања користе само самостреле од бамбусовог дрвета.

❗️🇷🇸 Перспективни телеграм канали на српском језику. 
Посетите их кликом на линк и постаните њихов члан:

❌ ЛИНК 1 Ратни извештаји-наоружање
❌ ЛИНК 2 Руски канал на српском језику
❌ ЛИНК 3 21+ !ОПРЕЗ убиства,криминал,није за свакога
❌ ЛИНК 4 астрономија и астрофизика

На маршрути кретања постоји велики број природних и вештачких препрека које диверзанти морају да савладају. Морају да избегну заседе и позиције непријатеља. Савладају минска поља. Ликвидирају изоловане непријатељске војнике. Форсираним кретањем на време изађу на тачно одређене позиције.

👉 напомена: ако видео-материјал није могуће видети иди на >ЛИНК<

Наравно том реализације ове мисије неопходно је и врхунско познавање флоре и фауне самог подручја ради проналаска адекватне хране. Израда импровизованих склоништа од сталне кише. Оријентација у простору. Технике паљења ватре у изразито влажном окружењу. Припрема хране (чишћење животиња, њихово драње и печење).


>ЛИНК<


 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *