ВИДЕО: Снајперисти ДНР убили 3 украјинска војника

Видео Донбас

На интернету се појавио видео материјал на коме се види успешно дејство снајперске групе Народне милиције ДНР (Фронт Донбас). На њему се види неутрализација 3 украјинска војника. Том приликом међу припадницима Народне милиције ДНР није било губитака.


Иначе, снајперске групе ДНР у последње време “лове” украјинске операторе који управљају беспилотним летелицама. Овај сегемент када су у питању б/д зна да нанесе озбиљну штету јединицама на фронту и само њихово присуство у ваздуху уноси извесну језу. Постоји бројни видео материјал на коме се види употреба ових летелица где оне углавном носе гранате калибра 30мм или минобацачке мине калибра 60мм које са висине од неколико стотина метара релативно прецизно “испуштају” убојни терет на свој циљ.

❗️🇷🇸 Перспективни телеграм канали на српском језику. 
Посетите их кликом на линк и постаните њихов члан:

❌ ЛИНК 1 Ратни извештаји-наоружање
❌ ЛИНК 2 Руски канал на српском језику
❌ ЛИНК 3 21+ !ОПРЕЗ убиства,криминал,није за свакога
❌ ЛИНК 4 астрономија и астрофизика

На видео материјалу се види уништење три украјинска војника ватром снајпериста Народне милиције ДНР. Њима у јутарњим часовима честозна да попусти концентрација. Излазе из својих положаја да прикупе дрва за огрев, протегну се, одлазе до пункта са храном и слично. Посебно када је у питању позициони фронт који траје месецима и годинама. Такав начин рата је прави рај за снајперисте.

! Напомена: уколико видео не може да се гледа постани члан канала > ОВДЕ.                 После тога нема техничких проблема.

Телеграм канал Борбени Ефективи


>ПОСЕТИ ЛИНК<


 

 

Author: URAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *